SENEST SET
FAVORITTER

Solbakkevej 2, 3630 Jægerspris

Erhvervsejendom med mange muligheder

8.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9029Type : Lager & Produktion

Mulighedsrigt erhverv i form af veletablerede lagerhaller

På Solbakkevej kan vi nu præsentere dette lager/logistik eller værksted, der både råder over masser af plads inde i erhvervsmålet samt gode udendørs faciliteter og ideelle parkeringsmuligheder.

Ejendommen består af to lader, hvoraf den ene er ombygget med masser af kontorlokaler og et stort og åbent rum, mens den anden mestendels består af et lyst og pladsrigt lokale. Den ene bygning er moderniseret i en vis grad og kan med fordel benyttes til udlejning til forskellige kunder, om der søges lager eller velbelyste kontorrum, mens den anden bygning har bevaret ladens klassiske udlægning; her kan fremtidige ejer vælge at modernisere rummet og forvandle det til et smukt selskabslokale eller simpelthen bare etablere et funktionsdygtigt værksted. Mulighederne er mange!

Udendørs præsenterer ejendommen sig med optimale parkeringsforhold i form af en stor gårdsplads; denne kan ligeledes benyttes til opbevaring, mens græsarealet er til fremtidig fordel, hvis det er festlokalerne og de nydelige grønne omgivelser, man vil fokusere på. Bussen afgår lige om hjørnet fra erhvervet, mens Dalby ellers kan dække de nødvendige behov i Dagli'Brugsen. Derudover byder byen på skole samt ture ved Dalby Gadekær, mens beliggenheden kun seks kilometer nord for Skibby sikrer ideelle muligheder for besøg af andre byer, heriblandt både Frederikssund og Jægerspris.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
8.100.000,-
Pris pr. m² kr.
3.575,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.840,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
22,-

Lokalet

Etage areal
2266 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12579 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Selskabslokale
Gårdsplads
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere