SENEST SET
FAVORITTER

Tunnelvej 1, 2600 Glostrup

Attraktiv og stationsnær erhvervsejendom

49.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9450000192Type : Kontor

Tidligere fabriksbygning ombygget til kontor og showroom

Træd ind i en verden af muligheder i dette 2.700 m² domicil med højt til loftet. 
 
Ejendommen er beliggende i Glostrup, blot et stenkast fra stationen. 
 
I 1999-2000 blev hovedejendommen omdannet fra fabriksbygning til fitnesscenter og kontorbrug. Herudover er der en selvstændig kontorbygning.
 
Med ca. 2.700 m² fordelt over to etager, tilbyder denne ejendom en unik atmosfære med sin rå, industrielle stil. 
 
Forestil dig at arbejde under det høje loft, omgivet af karakteristiske fritstående søjler og storevinduespartier, der fylder rummet med naturligt lys. 
 
Ejendommen er ikke bare spændende indenfor, den er også praktisk. Beliggende ved GlostrupStation, en af hovedtrafikknudepunkterne for offentlig transport, er den let tilgængelig med S-tog, busser og bil. Med sin centrale placering i forhold til ring- og motorvejssystemet er du aldrig langtvæk fra dine destinationer. 
 
Perfekt egnet til virksomheder og organisationer inden for kontor- og undervisningssektoren samtkreative industrier og showroom, tilbyder denne ejendom en alsidig ramme til din virksomhedsvækst. 
 
Tag det næste skridt mod din virksomheds fremtid med denne ejendom, komplet med 26 parkeringspladser på ejendommen og yderligere offentlige parkeringsmuligheder lige overfor. 
 
Hovedejendommen har i en lang årrække været udlejet til fitness i form af SATS, som har opsagtlejemålet til fraflytning senest 30/9 2025. Sidebygningen er udlejet til en servicevirksomhed, som også har opsagt lejemålet. For nærværende oppebærer ejendommen en lejeindtægt på kr. 3.902.688 p.a.
 
Letbanen vil få en stor betydning for Vestegnen og Glostrup. Det forventes, at Letbanen ruller ud påsin første tur i 2024/2025. Letbanen vil over en strækning forbinde Lyngby i nord med Ishøj i syd. Påsin strækning vil den køre igennem 8 kommuner og have 29 stationer undervejs. Den største letbanestation bliver Glostrup med over 6.000 forventede passagerer på et hverdagsdøgn. Herefter følger Lyngby, Herlev, Buddinge, Lyngby Centrum og Herlev Bymidte. Detforventes at 13 - 14 millioner passagerer vil bruge Letbanen årligt.
 
Glostrup Centret, som ligger i direkte forbindelse med Glostrup Station, byder på mangedagligvarebutikker og specialbutikker, så indkøb er let for medarbejderne og gæster til ejendommen. Iområdet omkring Glostrup Station ligger flere restauranter, kaffebarer og cafèer f.eks Cafe Chess, Rotana Cafe og Oasen Running Sushi.

Forslag til anvendelse

Kontor
Domicil

Økonomi

Pris i kr.
49.500.000,-
Pris pr. m² kr.
17.889,-
Årlige driftsudgifter kr.
124.198,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
45,-

Lokalet

Etage areal
2767 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2705 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere